Thor

VARME, SKRÆDDERSYET TIL DINE VELVÆREBEHOV

Thor har i mange år været et kendt mærke, i Denmark. Det er nummer ét valg for en hel del arkitekter og ingeniører af nye konstruktioner der leder efter en økonomisk, moderne varmeløsning der på den bedste måde lever op til nuværende og fremtidige kvalitetsstandarder og behov.

 

THOR med styrken af Vasco

Vasco har været et betroet navn på markedet i mange år nu. Et navn der garanterer enestående kvalitet, ledende design, og en række stærke mærker. Thor er også en del af Vasco-gruppen og tilbyder dig derfor alle fordelene ved Vasco-gruppens progressive vision.

Opnå de bedste salgsgarantier. Thor tilbyder en 10-års garanti på malings- og utæthedsstyrke på alle radiatorer.

Vær forberedt på fremtiden. Alle Thor produkter lever op til kravene fra de nye, strengere Europæiske byggereguleringer. De er ce-mærkede del for del og tilgængelige sammen med en ydeevne-erklæring (dop).

 

Profil

Vasco Group Denmark ApS er en del af Vasco Group bvba med hovedsæde i Dilsen i Belgien. Organisationen i Danmark omfatter 4 ansatte. Vi sælger THOR panelradiatorer og konvektorer samt VASCO designradiatorer. Vore produkter produceres på egne fabrikker i Belgien, Holland og Polen. Kontoret er åben mandag - torsdag kl. 0800-1600 og fredag kl. 0800-1400

 

Produktion

THOR Radiatorer og Konvektorer er i sin diskrete form tilpasset tidens krav til moderne design kombineret med optimal varmeafgivelse. Vore produkter er konstrueret ud fra mange års erfaring med radiator- og konvektorproduktion.

THOR produceres under strenge kvalitetskrav og under størst mulig hensyn til miljøet. Radiatorer og konvektorer er formpresset i koldvalset kvalitetsstål med moderne miljøgodkendte maskiner.

Samtlige produkter gennemgår en overfladebehandling efter de mest moderne principper:

  1. Affedtning og rensning med bl.a. jernfosfat for opnåelse af størst mulig vedhæftning ved den efterfølgende behandling.
  2. Grundmaling ved neddypning i katodisk elektrobad (KTL) og ovntørring.
  3. Elektrostatisk Epoxy-Polyester pulverlakering og indbrænding i ovn ved cirka 200o

THOR Radiator- og Konvektorydelser opgives i watt (W) og er baseret på målinger i henhold til standarden EN442. THOR's brede produktprogram sikrer at normalt forekommende installationsopgaver kan løses på tilfredsstillende måde i henhold til bygge- og varmetekniske krav. THOR Radiatorer og Konvektorer er karakteriseret ved høj udnyttelse af den tilførte energi, samt en hurtig temperaturregulering. THOR produkter sikrer optimal økonomi under såvel installation som drift.

 

Kvalitet / Garanti

Der ydes 10 års garanti på både produkt og overfladebehandling. Udskiftning af radiatorer og konvektorer kan kun ske efter aftale med THOR. Ved berettiget reklamation ydes fuld erstatning. Denne garanti gælder kun for fagligt korrekt installerede radiatorer og konvektorer i lukkede og konstant vandfyldte anlæg. Ingen reparationer, som ønskes omfattet af reklamationsretten, må påbegyndes uden forudgående aftale med THOR.

Der kan ikke stilles krav om erstatning for radiatorer og konvektorer der:

  • inden montering har været opbevaret udendørs
  • er blevet utætte grundet korrosionsangreb indefra
  • er overfladebehandlet efter levering
  • udsættes for aggressive dampe eller væsker
  • er blevet deforme grundet ukorrekt opbevaring, for højt prøvetryk, frostpåvirkning eller for højt statisk tryk.
  • er installeret i ikke-ventilerede, fugtige eller aggressive omgivelser.

Kunne du tænke dig mere information omkring Thor radiatorer? 

Tal med en specialist!

Kontakt

Besøg vores Downloadcenter:

Gå til Downloadcenter